If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Лясковец има една фирма, която прави стелки, аз ще сивзимам за мен, бях проверявал преди, но нямаха с емблема, защото става скъпо и бавно, затова реших да потърся другаде и така и не намерих, цената беше наполовина в сравнение с тези в линка на колегата. Ако изчакаш мога да мина и да проверя иднита седмица....
В Лясковец има една фирма, която прави стелки, аз ще сивзимам за мен, бях проверявал преди, но нямаха с емблема, защото става скъпо и бавно, затова реших да потърся другаде и така и не намерих, цената беше наполовина в сравнение с тези в линка на колегата. Ако изчакаш мога да мина и да проверя иднита седмица....
Ще ти бъда благодарен колега ако споделиш тази информация , ако не може на всеослушание на лични.
Аз си бях взел гумени стелки (1-вите от линка) само че от 5 части за моята 156-ца само че седан 156-ца. Хубави са, но не са за лятно време, стоят грозно, а и нямат лого. Ако някой намери на добра цена с лого ще е супер и да казва.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
Ти луд ли си ?
Ебахти доставката, 24 евро, колкото стелките.
Отделното почти всички стелки са същите като тия дето се продават по битака, с разликата че им слагат надписи
Да,луд съм.
Първите стелки на мен лично ми харесват,за доставката да,висока е цената но можете да се комбинирате няколко човека и да си поделите доставката.
Comment